Vjosa Osmani shkon të votojë me dy vajzat e vogëla

Presidentja e Kosoves, Vjosa Osmani tha se zgjedhjet janë një proces tejet i rëndësishëm për jetën e qytetarëve.

Osmani uroi qe dita e zgjedhjeve te kaloi pa incidenti dhe keroi qe te respektohen masat anti-Covid.

Me tej, Osmani e cila ishte e shoqëruar nga bashkëshorti dhe dy vajzat tha se qytetarët me votën e tyre sot vendosin si do të jetë jeta në katër vitet e ardhshme në komunën e tyre.

“Do të vendosin si do jetë jeta në komunat ku jetojnë në 4 vitet e ardhshem. Prandaj i ftoj që të marrin pjesë. Janë qytetarët ata që e mbrojnë këtë proces. Shpresoj që të kalojë pa asnjë incident. Uroj që të respektohen masat se është me rëndësi që të respektohen masat. Ju falenderoj të gjithëve”, tha Vjosa Osmani.