Video/ Protesta e Madhe në Tiranë, Basha: Të mbrojmë lirinë dhe dinjitetin!

Një ditë para Protestës së Madhe të Opozitës, Kryetari i Partisë Demokratike, Lulzim Basha, i ka bërë thirrje shqiptarëve të bashkohen nesër në 8 Korrik në Tiranë kundër diktaturës së krimit:
“Nesër me 8korrik në orën 20:00, bashkohemi të gjithë në Tiranë si njerëz të lirë me dinjitet, prindër, motra, vëllezër, bij e bija shqiptarësh kurajozë, të gjithë bashkë kundër diktaturës së krimit: thekson Lulzim Basha në thirrjen e tij të shoqëruar me një videomesazh përmes rrjetit social Facebbok, duke përfunduar:
“Në mbrojtje të lirisë dhe dinjitetit, për familjet dhe fëmijët tuaj, për Shqipëria Si Europa! Asnjë hap pas! Rama Ik!
Ja statusi i plotë:
Nesër me #8korrik në orën 20:00, bashkohemi të gjithë në Tiranë si njerëz të lirë me dinjitet, prindër, motra, vëllezër, bij e bija shqiptarësh kurajozë, të gjithë bashkë kundër diktaturës së krimit, në mbrojtje të lirisë dhe dinjitetit, për familjet dhe fëmijët tuaj, për #ShqipëriaSiEuropa! Asnjë hap pas! #RamaIk

Nesër me #8korrik në orën 20:00, bashkohemi të gjithë në Tiranë si njerëz të lirë me dinjitet, prindër, motra, vëllezër, bij e bija shqiptarësh kurajozë, të gjithë bashkë kundër diktaturës së krimit, në mbrojtje të lirisë dhe dinjitetit, për familjet dhe fëmijët tuaj, për #ShqipëriaSiEuropa! Asnjë hap pas! #RamaIk

Posted by Lulzim Basha on Sunday, 7 July 2019