Video / Premtimi i Bashës: 300 Euro paga minimale brenda 6 muajsh!

Kryetari i Partisë Demokratike Lulzim Basha ka shpalosur sot një pikë me rëndësi të programit të Partisë Demokratike në qeverisje: pagën minimale 300 euro!
“Dua që sot ta them qartë dhe publikisht përkushtimin tonë të parë, të palëvizshëm, të deklarojë para kësaj asambleje të mbrojtjes së të drejtave të punëmarrësve shqiptarë vendimin e Partisë Demokratike për të kaluar brenda gjashtë mujorit tonë të parë të mandatit tonë qeverisës masën e rrogës minimale, të pagës minimale në nivelin e 300 euro dhe brenda katër viteve të parë të qeverisjes 400 eurove për gjithë punëmarrësit shqiptarë si një masë e domosdoshme për t’i shërbyer dinjitetit, shëndetit dhe mundësive të punëmarrësve pa të cilët nuk mund të ketë treg të lirë, nuk mund të ketë punësim, nuk mund të ketë mirëqenie.“

LIVE – Në Kongresin e Bashkimit të Sindikatave të Pavarura të Shqipërisë.

Posted by Lulzim Basha on Wednesday, 18 September 2019