Shpërthen i përndjekuri politik.: Artan Gjermeni duhet të ishte në burg

Ish i përndjekuri politike Indrit Hoxha i arrestuare vite me pare për pjesëmarrje ne një proteste ndaj ngritjes se bunkerit simbol te regjimit diktatorial komunist nga qeveria ne Tirane ka reaguar ashpër pas vendimin për burgosjen e ish deputetit te PD Ervin Salianji nga gjyqtari Artan Gjermeni. Gjermeni sipas Hoxhës e ka dënuar edhe ate politikisht për pjesëmarrje ne proteste madje ka zhdukur edhe provat qe avokati i Hoxhes kishte depozituar ne gjykatë. Gjykata e Apelit e ka rrezuar me vone vendimin e Gjermenit si te pa ligjshëm , ndërkohe qe Hoxha dhe avokati i tij Alitin Goxhaj kane bere kallëzim penal për Gjermenin ne prokurori .

Ja statusi i plote ne fb i Hoxhës

Gjyqtari Artan Gjermeni duhet te ishte ne burg, është po i njëjti gjyqtar qe me ka dhëne dhe mua dënimin me burg për protestën e shembjes se bunkerit ne shtator te vitit 2016, por gjykata e apelit me shpalli te pafajshëm, sepse ne shkallen e pare Artan Gjermani nuk pranoi asnjë prove qe paraqiti avokati im Altin Goxhaj duke bere shkele te rende ligjore sepse provat qe tregonin pafajësinë time u dorëzuan me protokoll ne kancelari dhe ishin zhdukur nga dosja, për ketë avokati im Altin Goxha i ka bere kallëzim ne prokurori ku prova e dorëzimit janë kamerat e sallës se kancelarisë ku janë dorëzuar provat.