Reforma Zgjedhore, ambasadorja e SHBA: Koha për të mbajtur fjalën

Reagon ambasadorja e SHBA në Tiranë, Yuri Kim

“Të gjitha palët kanë treguar se ka lëvizje dhe ato janë jashtëzakonisht të afërta. Ju vendosët një qëllim, ju vendosët një afat më 31 maj. Tani është koha që të ndaloni së insistuar nga pozicione jo të zbatueshme dhe / ose vendosjen e kushteve të reja. Koha për ta mbajtur fjalën tuaj te shqiptarët.”