Reforma ne Drejtesi , komplot komunist !

Ambasdorja e SHBA Yuri Kim , ka riahapur debatin per Reformen ne Drejtesi pas dyshimeve te saje se ka nje” komplot “politik per ta deshtuar ate..Por ne fakt vete reforma ne drejtesi , keshtu sic po behet eshte qe ne fillim te saje nje kompolot komunist ndaj shtetit te se drejtes si garant i lirise dhe demokracise …

Reforma ne Drejtesi , komplot komunist !

Ambasdorja e SHBA Yuri Kim , ka riahapur debatit per Reformen ne Drejtesi pas dyshimeve te saje se ka nje" komplot "politik per ta deshtuar ate..Por ne fakt vete reforma ne drejtesi , keshtu sic po behet eshte qe ne fillim te saje nje kompolot komunist ndaj shtetit te se drejtes si garant i lirise dhe demokracise …

Posted by Nebil Cika on Wednesday, 27 May 2020