Qytetarja -Myslim Murrizit :Mos lut Bashën ,largoni komunistët dhe spiunët nga PD-ja

Nga Mona Rusi
SPIUNET E SIGURIMIT QE PREJ 28 VITESH VEGJETOJNE SI KRIMBA TE NDYRE NE ÇDO FUSHE TE QEVERISJES SE KETIJ VENDI.

Ky eshte titulli i postimit te z. Murrizi.
Unë po jap mendimin tim lidhur me ketë shqetësim te paraqitur nga deputeti.

I nderuar z. Myslim
Tashme ne strukturat e përfaqësimit te PD ka dukshëm njerëz me integritet te ardhur nga e Djathta e vërtete, njerëz me moshe dhe përkushtimin e duhur për ti shërbyer me dinjitet interesave te vendit, çlirimit te shoqërisë shqiptare nga kolera e komunizmit.
Nuk keni pse t’i luteni z. Basha te mbështesë idene tuaj, por ne përputhje me Statutin e Partise duhet t’i kërkoni Pastrimin zë për zë te te gjithë spiuneve, komunisteve dhe katranit te atij lloi.
Ju nuk duhet te lejoni t’ju përdorin ashtu sic bene me paraardhësit tuaj dekada me pare. Ne se përfaqësuesit tane te djeshëm do ishin me te vendosur, me konseguente ne luftën ndaj se keqes do i kishin hedhur ne hale komunistet dhe spiunet qe kane gluar gjate këtyre 3 dekadave ne PD.
Por edhe te maviosurit do kishin zbythur me kohe Gramozet e 2 Prillit dhe bijté e byroisteve.
PD-ja nuk mund te flasë për pastrimin e politikes nga Kolera e Kuqe , kur nuk ka kryer dezinfektimin brenda sinorit te saj.