Perfaqesimi politik

Kryesia e PD ka vendosur te ndryshoje menyren e perzgjedhjes se perfaqesuesve politike , ne pralament dhe dhe pushtet lokal sipsa parimit :: nje anetar ,nje votë qe perben nje zhvillim jetik per demokracine por edhe siguron nje perfaqesim me te plote e dinjitoz brenda hapsirave qe lejon Kodi Elektoral .

Me kete risi politike rritet edhe mundesia e përfaqesimit politik të të perndjekurve antikomuniste, që është edhe një nga objektivat tona paresore …