PD kërkon largimin e Albana Vokshit nga kreu i Komisiont të Shëndetësisë?

Partia Demokratike ka depozituar në Kuvend kërkesën për ndryshimin e kryetares së Komisionit të Shëndetësisë Albana Vokshit dhe disa sekretarëve të tjerë.

Kjo lëvizje e PD pritej pas shkarkimit te znj. Vokshi   si anëtare e kryesisë së PD nga  KKPD dhe  pritet te aplikohet dhe ndaj te shkarkuarve te tjerë me pozita në Kuvdenin e Shqipërisë .

Znj Vokshi  është një mbështetëse e ish kryeministrit Berisha në lëvizjen e tij  pas shapalljes” non grata” nga SHBA  për të rimarrë kreun e PD .