Partia Demokratike Dega Kukës festoi sot 31 Vjetorin e themelimit

Partia Demokratike Dega Kukës festoi sot 31 Vjetorin e themelimit të Degës Kukës në nderim të 15 nismëtarëve të cilët morën guximin dhe iniciativën e tyre me 5 Janar të vitit 1991! Në shtëpinë e Myftar Gjanës si i deleguar dhe nismëtarët:
Urim Muja, Arben Meshi, Behar Duma, Isa Elezi, Bajazit Cahani, Sulejman Dida, Aneta Ahmati, Abdullah Nerguti, Mersim Gjana, Kamber Elezi, Isuf Spahiu, Besnik Elezi, Sul Petku, Ramadan Koldashi, Selim Istrefi.
Në këtë përvjetor feste na nderuan me pjesëmarrjen e tyre Drejtuesi politikë i Qarkut Kukës Z. Flamur Hoxha njëkohësisht edhe sekretar organizativ i PDSH-së.
Nga themeluesit Z. Mersim Gjana.
Ish Deputeti Azgan Haklaj nga Tropoja.
Ish kandidati Sokol Dida nga Hasi.
Nderim e mirënjohje përjetë themeluesve e kontribuesve te Partisë Demokratike deges tonë.
Demokratët do bashkohen për të festuar së bashku dhe do të fitojnë kundër regjimit të kësaj qeverie!