O deleee !

Nga Nebil Çika

Helmimi i të paktën 1200 njerëzve në çdo shtet e vend normal do të ishte trajtuar si një akt terrorist, shfarosje në masë ,këtu tek ne se rruan njeri trapin, sikur janë helmuar pula apo dele .
Po nuk ka si të ndodhë ndryshe, kur sillesh si dele, si dele do të trajtojnë se të qeverisin ata që u ke shitur apo të kanë vjedhur votën dhe nuk ke reaguar . Ky është një pushtet i blerë dhe i grabitura , dhe një pushtet i tille nuk u ka asnjë borxh qytetarëve veçanërisht atyre që e kanë mbështetur atë .
U bë “nami “ne media para ca kohësh kur Bashkia e Gjirokastër helmoi ca qen e mace ! Kryetarin e Bashkisë se Krujës dhe çdo zyrtar e qeveritarë lokalë e qendror duhet ti hqnin zvarrë për atë që ka ndodhur, por jo, nuk lëviz askush,as viktimat e të afërmit e tyre . Ka me shume debat e lajme për satelitet e Ramës e foltoret e Berishës se sa për helmimin e një qyteti të tërë .
Po heshtin edhe këto shoqatat e mbrojtjes së kafshëve ?!
Dikush ka thënë : Çdo popull e meriton qeverinë që ka !
Popull i leshit- Shteti i leshit !!!