“Njeriu i ri ” i komunizmit , fatkeqësi kombëtare  

 

Nga Nebil Çika

Kur shikoj këtë lukuninë idotëve dhe spekulatëve që i vërsulën fyerje e sharje,pa asnjë argument,çdo njeriu racional që shkruan ndonjë gjë me mend,më kujtohet thënia e Presidentit Regan : “Komunizmi është mllefi i turmave të paafta ! ”
Kam thënë dhe këmbëngul se krimi më i madhi komunizmit është “njeriu i ri” .
Gjergj Hani,një i burgosur politik antikomunist,po me thoshte një ditë për një bashkëvuajtësin e tij: “Ky është komunist por nuk e di që është.”
Kjo vlen edhe për shumë të tjerë që e dinë dhe paraqisnin si
e veten “antikomunistë” por me mendjen dhe sjelljen e tyre dëshmojnë në fakt që janë me mendësi 100% komuniste !
Këta janë fatkeqësi kombëtare !