Luan Baçi: Bashkia Fier po bën ndarje selektive të ndihmave 

Ish deputeti i Partisë Demokratike në Fier njeherazi edhe kryetar i deges se PD  Luan Baçi ka denoncuar ditën e sotme papërgjeshmërinë dhe ndarje selektive të ndihmave të bashkisë Fier, ndaj familjeve në nevojë, pensionistëve, kryefamiljarëve dhe familjeve në nevojë që jetojnë jo vetëm në Fier, por edhe në fshatra.

Baçi denoncoi se familjet që i ka publikuar e ka bërë për të informuar instancat e bashkisë se ku ndodhen familjes në nevojë dhe jo të kërcënohen pse flasin për hallet e tyre.

L
Sipas Baçit këto familje janë nevojtare pasi deri dje punonin në të zezë dhe në biznese që sot janë mbyllur, ndërkohë që ju ushtrohet presion se pse denoncojnë shpërndarjen selektive.