LAJM I FUNDIT/ Shkarkohet përfundimisht kreu i Gjykatës së Lartë Xhezair Zaganjori

 

Kolegji i Posatshëm i Apelimit ka dhënë vendimin për kreun e Gjykatës së Lartë Xhezair Zaganjori, duke e shkarkuar atë nga detyra, dhe duke e përjashtuar të paktën për 15 vite nga sistemi i drejtësisë.

Fillimisht Zaganjori ishte konfirmuar në KPK, por tashmë vendimi i KPA është përfundimtar dhe me efekt të menjëhershëm.