Kuvendi rrezon kërkesën e prokurorisë për arrestimin e Saimir Tahirit

Kuvendi i Shqipërisë ka rrëzuar kërkesën e prokurorisë për heqjen e imunitetit dhe arrestimin e deputetit Saimir Tahiri. Me 75 vota pro e 60 kundër, kuvendi miratoi hetimin e Saimir Tahirit.

Për hetimin e jo arrestimin

75 Pro

60 Kundër

Për arrestimin jo hetimin

75 kundër

60 pro