Kryetari i K.K ,sekretarët dhe anëtarët e rinj të Kryesisë/ Kush mori besimin e Këshillit Kombëtar të PD

Partia Demokratike ka mbledhur ditën e sotme Këshillin Kombëtar ku ka marrë një sërë vendimesh dhe emërimesh të reja pas shkarkimeve të 12 dhjetorit.

Emërimet e reja në mbledhjen e Këshillit Kombëtar të PD:

Kryetar i Këshillit Kombëtar: Arta Sakja

Sekretar Organizativ: Flamur Hoxha

Sekretar Ligjor dhe Zgjedhor Indrit Sefa

Sekretar per Pushtetin Vendor dhe Decentralizimin: Roland Bejko

Sekretar për Emigracionin dhe Diasporën: Kreshnik Collaku

Lista vijuese e Kryesisë, sipas rendit alfabetik:

Agron Kapllanaj

Gazment Koduzi

Helidon Bushati

Xhelal Mziu

Xhemal Gjunkshi

Anëtarë të Komisionit të Apelit, Etikës dhe Disiplinës , Kryetare Flutura Ackaj

Anëtarë:

Dash Sula

Orjola Pampuri

Xhemal Bushati

Arbi Agalliu

Komisioni për Hartimin e Rregullores së Këshillit Kombëtar:

Kryetari i Këshillit Kombëtar, Arta Sakja

Sekretari Organizativ, Flamur Hoxha

Sekretari për Çështje Ligjore dhe Elektorale, Indrit Sefa