Korab Lita zbulon dokumentin: Grupin e drejtoj unë jo  Rudina Hajdari

 

Përçarja brenda grupit parlamentar democrat është kthyer në një arenë replikash mes deputetit Korab Lita dhe deoputetes Rudina Hajdarit, ku vetëm pak minuta pasi kjo e fundit njoftoi se ishte ende në krye të demopkratëve në Palrament, kolegu i saj ka zbuluar dokumentuin që sipas tij provon të kundërtën.

“Nje falenderim te veçante per koleget e mi te cilet verdiktin e tyre ne lidhje me kryesimin e Grupit e dhane jo vetem me vote por edhe me firmë”, shkruan Lita përkrah dokumentit.