Jeruzalemi është provë, te tjerat janë dokrra .

 

Nga Kreshnik Çollaku

Prova nese per Tiranen Zyrtare,SHBA jane ose jo Partner Strategjik…eshte ceshtja e Jeruzalemit.
Elementi thelbesor qe percakton partneritetin strategjik sipas cdo doktrine eshte “unifikimi ne qendrime nderkombetare”.
Tirana Zyrtare eshte sot para kesaj prove.
Partneriteti Strategjik nese eshte,duhet provuar.
Heshtja e Tiranes eshte hipokrite,njejte me strucin qe fsheh koken po harron bishtin.
Koha eshte sot per te provuar nese SHBA konsiderohet Partner Strategjik nga Qeveria Shqiptare.
Veprimi eshte i thjeshte…dhe pergjigja gjithashtu.
Te tjerat jane dokrra hiri.