Ish vrasësi i Qafe Barit sot komisarë policie…

Nga Uran Krasniqi

Demokraci apo Diktaturë!

ISH VRASËSIT E QAFË BARIT SOT KOMISARË POLICIE…

BUJAR SHKODRA.

Shefi i kampit famekeq të Qafë Barit, dhe bashkpuntori më i afër i kriminelit Ludovik Cali…

Sot me gradën e Komisarit të policisë Lezhë.

Bujar shkodra me 1989 drejtoj operacionin ushtarak e kerkimit (me ushtaret e MB dhe policet e kampit) ndaj nje te burgosuri qe arriti u arratis nga burgu i qafë barit.
Ky bashk me shpurën e tij e kapi mbas rreth 10 km në dëborë gjysëm te xhveshur dhe gjysem te vdekur duke e terhequr zvarre dhe bërtitur me thirrjet e tij histerike…

Ekapëm o komandant Ludoviku…e kapëm…

Bujar Shkodra ishte krau i djathte i Ludovik Calit dhe Edmond Cajës ne shtypjen e revoltes se Qaf Barit.

Ku ini ju…
Ku jeni ju ish të denuarit e ndergjegjies qe keta bastarde ja u kane thyer kockat e trupit me dru dhe tortura çnjerëzore.

Ku jeni ju kryetaret e shoqatave të të përndjekurve politikë.
Ku jeni ju ish te denuarit nga Lezha, Laçi, Shkodra.
A thua valle nuk e dini, nuk e keni parë…që dhunuesi, dhe torturuesi juaj vazhdon i qete detyren e komisarit te policise Lezhe!?