Isa Sakja mbërrin në bashkinë e Kavajës: Nuk i’a liroj zyrën 5 përqindshit

Kryetari i Bashkisë së Kavajës ka mbërritur në zyrën e tij këtë mengjes, duke e nisur diten si zakonisht.
Ai kishte paralejmeruar se do të ishte në punë dhe se nuk do e lironte zyren atyre për te cilet kane votuar vetem 5 % e qytetareve ne votimet moniste të 30 qershorit.
‘Sot do të jem në detyrë. Vazhdoj detyrën, nuk mund të lë bashkinë kur vetëm 5 përqind e qytetareve të Kavajës kanë votuar’.
Ndërkohë që PS-ja pritet që të veprojë si në rastin e Devollit duke e bërë mbledhjen e konstituimit në godinën e n/prefekturës.