Foto kolazh / Tallaja e qytetarëve me Edi Ramën, shpërthejnë fotot me votimet e komunizmit

Shqiptarët zëri i të cilëve nuk pasqyrohet nga mediat korporative kanë zgjedhur mediat sociale për të shprehur opinionin në lidhje me farsën zgjedhore të ditës së sotme. Vetëm një vëzhgim I përciptë në mediat sociale dhe do të shikosh se shumcia përdorin simbolet e propagandës komuniste për ditën e votimit si formë për opinionin që kanë për votimete sotme.