Doris Pack thirrje në twitter Bashës: Respekto statutin!

Presidentja e PPE, Doris Pack:

“Si Kryetare e Gruas së PPE-së i bëj thirrje kreut të Partisë Demokratike të Shqipërisë, Lulzim Basha, të respektojë statutin e Lidhjes së Grave të PD-së dhe të përmbahet nga çdo ndërhyrje e pakuptimtë dhe e dëmshme”, shkruan Doris Pack në twitter.