Dokumenti: 14 deputetë italianë në shërbim të Soros

Ne jemi tashmë të vetëdijshëm për faktin se zgjedhjet evropiane në vitin 2019 janë në shikuesin e George Soros, në një artikull të thelluar që shpjegon se si financuesi është lobisti më i fuqishëm në Parlamentin Europian, ku nëpërmjet themelimit të tij Shoqata e Hapur ai kontrollon një numër i madh i të zgjedhurve. Qëllimet politike të Sorosit janë shumë të qarta: luftë e vështirë për atë që ne flluskoj si populizëm; Vendet dhe kufijtë e hapur; të gjerë. Dhe gjithmonë Italia Oggi, i cili kishte bërë llogaritë në xhepin e tij tek manjatin, i vë zi dhe të bardhë emrat e eurodeputetëve italianë të rreshtuar në Soros. Ose në shërbimin tuaj, a jeni.

Lista u botua nga një faqe informacioni: në total janë 14 emra, 13 e Partisë Demokratike plus Barbara Spinelli, të zgjedhur në listën e Soros . Pra, këtu janë emrat e tjerë: Brando Maria Benifei, Sergio Cofferati, Cecile Kyenge, Alessia Mosca, Andrea Cozzolino, Elena Gentile, Roberto Gualtieri,Isabella Del Monte, Luigi Morgano, Pier Antonio Panzeri, Gianni Pittella, Elena Schlein, Daniele Viotti. Natyrisht, lista nuk përfshin ndonjë emër të Movimento 5 Stelle, Fratelli d’Italia dhe Forza Italia, pasi u konsideruan si parti jo të besueshme nga udhëheqësit e Shoqërisë së Hapur.