Dëgjoni këngën e Sekretarit  Blinken- Ambasada amerikane mesazh të koduar pra Kuvendit të PD ?!

 

Ambasada e SHBA në Shqipëri  ka shpërndare një postim ne fb qe duket ne fakt si një mesazh i koduar ne parg te zvilimeve ne PD Kuvendit Kombetar të thrrur nga kryesia dhe referendumit “për shkarkimin e Bashës” te  thirrur nga Berisha . Mesazhi  fton demokratet të “dëgjojënë këngët e rekomanduar nga  Sekretari i Shtetit  ,Blinken që nënkupton te mos mbeshtetin ish kryeministrin Berisha të shpallur “non grata” prej tij . Gjate kësaj periudhe pas shpalljes “non grata ” te Berishë,s ne mënyre të vazhdueshme ambasada dhe DASH  kanë shpërndarë mesazhe te drejtpërdrejta e të koduar duke shprehur kundërshtimin e tyre ndaj pranisë në PD të z. Berisha

Postimi i Ambasadës USA

🇦🇱 | E keni marrë vesh? Sekretari Blinken është tashmë në Spotify! Shihni listën e këngëve që ai rekomandon, dëgjoni muzikë nga e gjithë bota dhe ndiqeni Sekretarin këtu: http://ow.ly/5LW350H8oVA
🇺🇸 | Have you heard the news? Secretary Blinken is now on Spotify! Check out his latest recommended playlist, listen to some tunes from around the world, and follow the Secretary here: http://ow.ly/5LW350H8oVA