DASH-i dhe delet

Nga Nebil Çika

Raporti i Departamentit Amerikan të Shtetit për Shqipërinë që nxin qeverisjen e Ramës është mbështetur dhe po përdoret si referencë edhe nga Berisha e Rithemelimi i tij .
Ndërkohë vendimi i DASH për shpalljen: ” Non grata” të Berishës konsiderohet nga ta” i padrejtë armiqësor nën ndikimin e Soros dhe Ramës “.
Tani ndajeni mendjen: Në se DASH bën çfarë i thotë Soros dhe Rama, pse duhet ta masakronte qeverinë në raportin e tij ?!
Nuk e kam me politikanët se ata e dinë mirë të vërtetën, po me ara që i’u shkojnë pas symbyllur, delet që hanë çdo mashtrim që serviret si ushqim nga “çobanët dhe zagarët “e tyre politikë e mediatikë që mbijetojnë duke keqpërdorur mjerimin dhe dëshpërimin e tyre !
N.Ç