COVID-19/ Infektohet Drejtori i Urgjencës, Skënder Brataj

Koronavirusi tashmë nuk kursen askënd.

ABC News ka konfirmuar se ka dalë pozitiv tamponi për drejtorin e Urgjencës, Skënder Brataj.

Mësohet se Drejtori i Urgjences Kombëtare ka shkuar  drejt spitalit infeltiv per ekazminime te  metjsheme  dhe nuk dihet gjendja e tij shëndetësore. Nga pamjet fillmike  ai ka shkuar ne spiatal vet ne kembe  dhe ne pamaje te pare nuk dukej ne gjendje te rende shendetsore.

Skënder Brataj është pjesë e task-forcës pranë Ministrisë së Shëndetësisë për koronavirusin dhe ka pasuar konakte me te gjthe personat ne krye te inistitucioneve mjeksore e zartare qe po menxhojne situaten e jashtezkoshme te imonuar nga pandaemia e koroanvirusit  perfshi edhe Ministren e Shendetesise , te cilit sipas ligjit dhe urdhersave te qeverise duhet te izolohen te pakten per 14 dite . Brataj qe pas shpalljes se pandemisev ka qene i parnishem edhe ne shume stuudio teëlizive e ne kontaklt me gazetare  te shumte , po ti shtojme kesaj edhe kontaktet me mjetet dhe te semuret ne urgjence e spitalit “Nene Tereza”ai mund te konsiderohert nje si nje burim shume i madh  i perhapjes së virusit covid 19 ne Shqipëri