Browsing Category

POLITIKE

Subashi, ligji dhe Maliqi i Fierit

Nga Luan Baçi SUBASHI ben " Ligjin " ne Fier. Tashme kjo eshte fakt. Ai komandon çdo gje, vendos per, çdo gje, kjo edhe nepermjet familjareve te tij, qe, jane te emeruar, ne poste te ndryshme te administrates publike. Kete…

Askush nuk më ndal dot!

Nga Ervin Salianji Lufta pa kompromis për të vërtetën dhe të drejtën përherë triumfon siç ndodhi dhe në këtë rast me largimin e ish Ministrit të Brendshëm Xhafaj, burgosjen e nje trafikanti Xhafaj dhe largimin nga vetingu të tre…