Browsing Category

POLITIKE

Shkarkimi i Muçit, Meta shpall vakancën

Në Shqipëri presidenti i Republikës shpalli sot vakancën për vendin e mbetur bosh në Gjykatën Kushtetuese, pas shkarkimit një ditë më parë, nga Kolegji i Posaçëm i Apelimit, KPA, të anëtarit të kësaj Gjykata Besnik Muçi. Zëri i…

DEKALOGU PER SHQIPERINE!

Enkeleid Alibeaj Partite Popullore Europiane, diagnostikojne regjimin e instaluar ne Shqiperi dhe japin zgjidhjen. Si kurre me pare, Partia Demokratike dhe Lulzim Basha binden Europen mbare per situaten ne Shqiperi. 6 vjet opozite, 6…