Browsing Category

OPINION

NË DITËT E KUJTESËS, NE QË RIKTHYEM QELBËSIRAT

Kanë kaluar 30 vjet që kur u rrëzua shtatorja e diktatorit, por ende nuk është bërë ndonjë analizë e thellë se si ndodhi që bijtë e kriminelëve të komunizmit të rikthejnë diktaturën në formën më të ndyrë të saj. Në të vërtetë sundimi i…

BIJTË E NËNAVE DHE BIJTË E “KURVAVE”

Nga Xhafer Sadiku Që në fillim u kërkoj falje lexuesve për termin e papërshtatshëm, por siç e kini dëgjuar edhe vet, është e huazuar nga kreu i qeverisë dhe ushtarët e tij. E bërë kjo ndarje nga ata, sjell një realitet të hidhur të…

Enveristet te gjithe jane te njejte!

Nga Msc.Selami Zalli * Mehmet Hajrizi ne RTK me befasoi kur tha: Enveri nuk e ka shitur Kosoven, pasi nuk mund te shese ate qe tjetri e ka ne pronesi te tij?!!, pa i hequr luftes se pretenduar, titullin nacionale. Ndoshta nuk e ka…