Browsing Category

VENDI

Tri ditë pa asnjë vdekje nga COVID-19

Shqipëria mbushi sot 72 orë pa asnjë vdekje prej koronavirusit, ndërsa rastet e të prekurve janë më të pakta. Vdekja e fundit i përket datës 6 prill, një 90-vjeçar i konfirmuar me COVID-19 dhe me një seri sëmundjesh të tjera.…

Imzot Masaffra: Jemi në duart e Zotit vërtet !

Imzot Angelo Massafra flet për situatën në kryedioqezën metropolite të Shkodër-Pultit në kohën e Koronavirusit, ripohon afërsinë e tij personale, si kryeipeshkëv, atë të meshtarëve, rregulltarëve e motrave rregulltare me besimtarët, duke…