Browsing Category

BOTA

A do ta mbrojë NATO-ja Ukrainën?

DW NATO paralajmëron Rusinë kundër çdo veprimi të mëtejshëm kundër Ukrainës. Cila është skema e Kremlinit? "Çdo agresion i ardhshëm rus kundër Ukrainës do të kishte një çmim të lartë dhe do të kishte pasoja të rënda politike dhe…

Arrihet marrëveshja për qeverinë e Gjermanisë Partitë e koalicionit të ardhshëm qeveritar ranë dakord për të formuar qeverinë e re të Gjermanisë. Zgjerimi i BE me Ballkanin Perëndimor mbështetet në marrëveshje. Rreth dy muaj pas…