Browsing Category

EDITORIAL

(S)a e meritojmë lirinë ?!

Nga Nebil Çika Kjo logjika e dorëzimit te lirive të drejtave themelore të njeriut nga frika e vdekjes prej virusit kinez është logjikë skllavi . Ka një fenomen te çuditshëm ne Shqipëri ku ë gjithë ta që kundërshtojnë shkeljet e…

Koronadiktatura

Nga Nebil Çika Doli prapë në tv lideri suprem i Surelit në një monolog propagandistik të radhës ju drejtua shqiptareve me rolin e shpëtimtarit te madh te kombit .Tha se burgimi i rëndë që parashikoi me ligj ndaj atyre që nuk zbatojnë…

Ç’lind nga macja gjuan minj !

Nga Nebil Çika * Para pak kohesh me një letër te hapur i kërkova kryeministrit Edi Rama qe ne situatën e vështire te masave te izolimit qe ai ka marre ne kuadër te pandemisë se kovid19 , t’iu jepte te paktën nga një këst te…

Mungesa e transparencës është diktaturë !

Nga Nebil Çika Sa e rëndësishme është transparenca e qeverise në pandemi !? Tani po shikoj live përfaqësuesit e ministrisë se shëndetësisë dhe emergjencës civile te Greqisë ne konferencë për shtyp. Dalin çdo dite ne te njëjtin ore…