Bravo ! Na çove në Mesjetë

Nga Eriketa Papa

Keta jane “kriminelet” kundra te cileve u hodhen gure, vare, linçime, u morr një tra hekuri per te shembur dyert dhe zbuar nga shtëpia, në te cilën ishin mbledhur edhe per ta mbrojtur nga “turma” e vellëzerve demokrate, me te cilet kane luftuar regjimin deri ne 9 shtator 2021!
Bravo! 👏Ia arritet te tregojme si ne Mesjete se s’tutemi te shembim kalane, se “mbreti lakuriq” do ta marre me cdo kusht! I duhet per t’u bere dhe njehere faktor dhe te tregoje dhembet me armiqte imperialiste amerikane, si dikur, kur luftonim me mullinjte e eres imperialiste!
Dhimbje sot, kur shoh qe inatet ndaj Bashes ju kane errur syte shume miqve që harrojnë, se pse nisi gjithcka.
Shpallja non grata, perfundoi ne nje metamorfoze destabiliteti drejt revolucionit permanent leninist.
Ironia eshte se pjese e ketij revolucioni jane demokratet qe e konsiderojmë veten konservatore.
Trishtim!