Berisha organizon sot Foltoren në Sarandë

 

Ish kryeministri  Sali Berisha e ka zhvendosur Foltoren ne Sarandë  qe pritet te mbahet sot në qytetin jugor te vendi  Sipas njoftimit zyrtar  anga vete z. Berisha :
Sot e Premte me daten 12 nentor ne ora 17:00 ne qytetin e Sarandes ne Hotel Mediterrane do mbahet “Foltorja: Per nje Parti Demokratike me te bashkuar, me te forte, me te hapur”.
Ftoj demokratet dhe demokratët e Sarande te marrin pjese. Vetem te bashkuar fitojme! sb