Berisha kushte për Yuri Kim: Ti nuk shkel në zyrën time pa me kërkuar falje 

Berisha: Dy fjalë për Yuri Kim
Jo tha se po fitoi Berisha, e cila shkelmoi kushtetutën, nuk do I jap dorën e s’do i trokas në derë. O zonjë dera e Berishës në çdo pozicion do të jetë gjithmonë e hapur për ambasadorin me të vetmin kusht:
Nëse ajo quhet Yuri Kim në çdo pozicion nuk do shkelë kurrë në zyrën time pa kërkuar falje ju. Nuk jemi ne gratë dhe burrat e barit: ne kemi përmbys atë diktator.