Basha, thirrje Ramë: Shpall Gjendjen e Fatkeqësisë Natyrore !

Kryetari i PD-së, Lulzim Basha, i ka bërë thirrje qeverisë të shpallë Gjendjen e Fatkeqësisë Natyrore në të gjithë Shqipërië.

“Të mos e vonojë detajimin e paktesës ekonomike që ka shpallur dhe të bëjë gati një paketë tjetër, se ajo e pamjaftueshme. Ndaj thirrja ime është të ndërpritet çdo shpenzim tjetër dhe të gjitha paratë e taksapaguesve të shkojnë për shëndetin e shqiptarëve.o ashtu, Basha i është drejtuar qytetarëve se e keqja do të kalojë dhe është në dorën tonë të themi se e bëmë atë që duhet dhe shpëtuam jetë.