Shok me Aleksandër Vuçiç dhe mik me Gjergj Lucën!

Enver Bytyçi Të premten e shkuar nga Kukësi ai i dërgoi një mesazh presidentit serb Aleksandër Vuçiç! Në reagim të hartës së Kosovës mbuluar me flamurin e Serbisë, u shpreh saktësisht kështu: “Ai shoku në Beograd luan kukulla në Facebook”!…

Pushka jonë është vota !!!

Nga Nebil Çika Të dashur motra e vëllezër te përndjekur politikë antikomunistë ! Lista e kandidatëve për deputetë të PD-së në tërësinë e sajë nuk përmbushi pritshmërinë tonë por kjo nuk duhet të na dëshpërojë e të na dekurajoje. Duhet…

Një akt “kamikaz” i Bashës ?!

Nga Nebil Çika * Qëndrimi ndaj pronarëve legjitime dhe të përndjekurit politikë antikomuniste ,që në shumicë janë e njëjta shtresë , reflektojnë qartësisht diferencat ideologjike midis tyre në marrëveshjen e koalicionit PD - LSI . Të dy…

NË DITËT E KUJTESËS, NE QË RIKTHYEM QELBËSIRAT

Kanë kaluar 30 vjet që kur u rrëzua shtatorja e diktatorit, por ende nuk është bërë ndonjë analizë e thellë se si ndodhi që bijtë e kriminelëve të komunizmit të rikthejnë diktaturën në formën më të ndyrë të saj. Në të vërtetë sundimi i…