Butrinit i përket Shqipërisë dhe shqiptarëve

Nga Eralda Tase Bano * Edi Rama vazhdon sjelljen e tij arrogante ndaj gazetarëve. Kryeministri I Shqipërisë I trajton gazetarët ashtu si I vjen atij për shtat dhe kur gjendet në vështirësi jo vetëm që humbet profesionalizmin dhe eviton…