Më mirë pa heronj, sesa keqpërdorimi i tyre!

Nga Prof. Assoc. Dr. Enver Bytyçi Ramush Haradinaj ishte për vizitë zyrtare në Tiranë. Dhe është për të kjo vizita e parë që bën në postin e kryeministrit jashtë Kosovës. Për mua kjo është gjithashtu një ngjarje. Dy kryeministra që nuk…