Per nje qeveri anti-mafia

Nga Lulzim Basha Ftojmë të gjithë shqiptarët të na bashkohen me datë 27 janar, të shtunën në orën 12.00, në një protestë mbarëpopullore kundër varfërisë, për politikën dhe drejtësinë të çliruar nga krimi. Raporti i CIA-s faktoi se…

(S)a është i dajthtë Lulzim Basha ?!

Nga Artur Roshi * Dje Basha mblodhi partitë aleate të diskutonte për protestën ndaj qeverisë.Organizimi i tryezave politike është një ndër gjestet politike të lidershipit që e organizon për të përçuar në opinionin publik…

Marksist- Leninisti Rexhep Qose

Nga Kastriot Dervishi Herë pas here Rexhep Qosja jep mendime për zhvillimet politike në Shqipëri. Gjithmonë dihet se çfarë do të thotë ai, pavarësisht artikulimit të fjalive që sjell. Disa mendime të tij të dikurshme, kam dëshirë t'i…