Varrezat greke, pushtimi i heshtur i Epirit te Veriut

Nga Nuri Dragoi Shteti helen pushtoi “Epirin e Jugut” dhe tani i është lëshuar “Epirit të veriut”. Si në Epirin e jugut dhe atë të veriut, ata ndoqën të njëjtën taktikë. Hynë si bujq për të punuar tokat e bejlerëve shqiptarë, tërhoqën…

59 MINUTA ME LULZIM BASHËN.

Nga Agim Xhafka Që prej një jave kisha fiksuar një takim me kryetarin e PD-së. Do e bëja më dt 27 dhjetor ora 10 e 30. Para se të shkoja tek zyra e tij piva kafe me ca shokë të mij dhe u kërkova të më sugjeronin ca piketa pér bisedën që…

Pse Trump ka të drejtë për Jeruzalemin

Ai që e bëri paqen më të vështirë që Barack Obama, me rezolutën e Kombeve të Bashkuara e një viti më parë që kriminalizonte praninë e Izraelit në zonat historike hebraike të qytetit. Trump ka rivendosur ekuilibrin e duhur Vendimi i…