EDI RAMË PSIKOLABILI

Nga Sulejman Mehazi Edi Ramë psikolabili me rastin 10 vjetorit të pavarësisë së Kosovës i emocionuar, i kallur flakë para shumë njerëzve të tubuar në Prishtinë, me zërin e tij të droguar thërret, bërtet, gërvallet për një president të…

Ata nuk ishin opozitarë, opozitaret ishim ne

Nga Av. Xhafer Sadiku Një pjesë e intervistës së Z. Berisha dhënë Eni Vasilit, tregon se pse jemi në këtë gjendje. Ndryshe nga z. Berisha, unë mendoj se pa mbështetjen e fuqishme të ish të persekutuarëve politikë kurrë nuk mund të vinte…

SHTATORJA RA,POR…!

Nga Lirim Nezha Ne ate shkurt jo fort te larget te vitit 1991,studentet dhe populli i Tiranes,ne nje shperthim ndjenjash te fuqishme antikomuniste,u perballen me bishen e kuqe qe kishte nxjerre tanket ne shesh dhe e shemben…

Deklaratë patriotike a tallje politike

Nga Shkelqim Selmani Flakëkashta gjoja patriotike e Ramës në Prishtinë për një President të zgjedhur nga populli për të dy shtetet shqiptare është as më shumë e as më pak një tallje tinëzare politike me instuticionin e lartë të…