Basha në parlament, imazh pozitiv për P.D.-në.

Nga Qamil Gjyrezi Sesioni parlamentar 2017 ka rreth një muaj që ka filluar dhe P.D., përfaqësohet në sallën e parlamentit me një grup parlamentar të ri, për të cilin “vendosi” vetë kryetari Basha, sipas deklaratave të vetë liderit të…