KRIMI KA MARRE ME KONCESION QEVERINE

Nga Mona Rusi Qeveria dhe Krimi jane NJE, jane aleate, apo kane nje lidhje interesash mes tyre ? Kjo eshte dilema qe shqiptaret e kene ne mendje cdo ore, teksa marin fryme ne kete situate kaotike ku perzihet pushteti i krimit te rruges…

Këtu ndryshojnë kohët, por jo njerezit

Nga Xhafer Sadiku Kooperativën kishin një vit që e kishin ngritur, por të deleguarit e komitetit e rrihnin dëndur rrugën për në fshat... Janë hedhur parrulla… I ka hedhur kulaku! Kishin goditur me kazëm sekretarin e partisë… kulaku i ka…

KELLIÇI ,”KOLEGU” I BASHES ?!

Nga Roland Bejko Unë që po ju bëj këtë vrenjtje miqësore jam një nga 6 themeluesit e FRPD më 1991-in e largët që nën drejtimin e Z.Ridvan Peshkopia hartuam të parin statut, program dhe gazetë të kësaj organizate partnere të Partisë…