Mësuesit e burgut – Gëzuar festën baba !

Nga Nebil Çika 7 marsi ishte e vetmja feste qe i lejoje vetes ta festoje ne ato vite mbijetese për ty dhe ne, në diktaturën komuniste. Mërziteshe shume edhe kur vononim të ta uronim festen tende . Arsimi ishte ëndërr jote, projekti yt qe…