KELLIÇI ,”KOLEGU” I BASHES ?!

Nga Roland Bejko Unë që po ju bëj këtë vrenjtje miqësore jam një nga 6 themeluesit e FRPD më 1991-in e largët që nën drejtimin e Z.Ridvan Peshkopia hartuam të parin statut, program dhe gazetë të kësaj organizate partnere të Partisë…

Të mendosh ndryshe?

Nga Nevila Xhindi Jo në Shqipëri! As dje dhe as sot, ndërsa e nesërmja duket së do lind në muzg! Në memorie e respekt të atyre burrave të mençur, në respekt e për mos harresë të një dite të trishtë, vendimtare për Shqipërinë atëherë,…

Antikomunizmi, kauzë e imja

Nga Oriola Pampuri * Të nderuar shkëlqesia juaj ambasadorë Të nderuar organizatorë, e përfaqësues të partive e shoqatave antikomuniste shqiptare Të nderuar familjarë e të afërm të të ndjerëve Të nderuar kolegë deputetë Sot është një…