Si i përndiqte Sigurimi i Shtetit kulakët

Nga Av. Xhafer Sadiku Në raportin e pushtetit socialist me ish kulakët, asgjë nuk ka ndryshuar: pushteti i bijve është edhe më i egër se i etërve. Më i egër pasi që jetojmë në një kohë tjetër, ndërsa urrejtja e tyre nuk është zbutur.…

Opozita vazhdon bojkotin e Komisioneve Parlamentare

Ka vazhduar edhe sot pa praninë e opozitës Komisioni për Ekonominë dhe Financat. Përfaqësuesit e PD dhe të LSI nuk morën pjesë në këtë mbledhje, ku diskutohet projektligji për buxhetin 2018. Edhe një ditë më parë opozitë nuk u bë pjesë e…

Ahmet Lesko , deshmori i Kiçikut

Nga Av. Xhafer Sadiku Ahmet Lesko ka qenë një patriot i njohur në viset e Jugut. U lind më 1895 në Tatzat të Delvinës. Kishte kryer gjimnazin “Zosimea” të Janinës dhe kishte marrë pjesë qysh në rininë e tij, po thua në të gjitha…

Pse është çmendur Muci?

Një përgjigje të gjatë nuk e meriton kjo pyetje, por për shkak të angazhimit tim s'mund ta lë pa pergjigje qofte ajo edhe e shkurtër dhe jo fort etike. Muci është çmendur sepse I hyri politikës në fillim të viteve 90 dhe dështojë. Muci…