Kur na shesin paligjshmërinë për bamirësi

Nga Shkelqim Selmani Sot nga Lezha, ku kryeministri me paratë tona pagoi miliona lekë për naftën, dietat, kafet e shpenzime të tjera qeveritare për ministrat e për qindra shoqërues e punonjës administrate që u nisën nga Tirana…

Konkurrencë mercenarësh mediatikë!

Nga AsProf . Dr .Enver Bytyçi Në fund të shekullit XV nga familja e Shpatajve në Çamëri përmendet dhe emri I Merkur Bua Shpatës. Duke folur për këtë figurë të shquar, në librin e tij “Elenika Anegdhoda”, autori grek K. Satha shkruan se…