Arba Kokalari në ditën e sajë të parë si deputete e BE

Eurodeputetja e parë shqiptare Arba Kokalari  ka zënë sot vendin e sajë në Paralamentin Evropian me Strasburg .  Vete Kolalari ka njoftur ditën e sajë të parë nga stasburgu  në profilin e sajë ne fb duke postuar edhe një foto nga salla e PE në Strasburg .

Sot unë zyrtarisht e bëj ditën time të parë si anëtare e parlamentit !

Jam e prekur  që mbaj këtë  perfqesim  të votuesve dhe  qe do te jem zëri i Suedisë në be. Tani  me pret  me të vërtetë një punë të vështirë! – shkruan znj. Kokalari në profilin e saje në fb

Kokalrai  me origjinë shqiptare është zgjedhur në  Suedi  eurodeputete . Ajo eshte shqiptarja e parë  e zgjedhur ne Parlamentin  Evropian.