Alibeaj me strukturat drejtuese të PD Fier :Takim mes miqsh e kontributorësh historikë, të ditëve më të vështira

Ushtruesi i detyrës së kryetarit të PD dhe kryetari Grupit Parlamentar të sajë z. Enkelejd Alibeaj , ka zvilluar sot ne orën 18.00 në takim ne strukturat e PD Fier në selinë e degës Fier. Ne takim kane marre pjese edhe deputetet e tjerë te Qarkut Fier Eralda Tase Bano, Ilda Dhori dhe Saimir Korreshi.

Ne një postim në faqen e tij në fb  Alibeaj shkruan :

Takimin me strukturat e PD-së, në Fier. Bashkëbisedim me anëtarë të kryesisë dhe drejtues grupseksionesh të kësaj dege dhe mbi të gjitha takim mes miqsh e kontributorësh historikë, të ditëve më të vështira. Së bashku me Kryetarin e degës së PD-së Fier, Agron Kapllanaj dhe me kolegët e qarkut, Eralda Tase Bano, Ilda Dhori dhe Saimir Korreshi.